Købsvejledning og vilkår

Salgs- og leveringsbetingelserne beskrevet på denne side, gælder for alle køb og leverancer fra Prinsesse For en Dag. Disse betingelser er gældende i de købssituationer, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem Prinsesse For en Dag og køber.
Der tages forbehold for tekniske fejl, trykfejl samt udsolgte varer.  Endvidere skal der gøres opmærksom på, at der kan forekomme små variationer i smykkernes udseende ift. billederne - men ikke noget der ændrer smykkernes helhedsindtryk.

Fremgangsmåde ved køb af smykker

 1. Find det / de smykke(r) du ønsker at købe i menuen "vælg dit smykke".
   
 2. Send en ordremail ved at trykke her
  I mailen skal du angive:    -  Varenummer på det / de smykker du ønsker
                                            -  Antal, hvis du ønsker mere end ét af samme smykke
                                            -  Dit navn og adresse samt din e-mail-adresse.
   
 3. Du modtager en ordrebekræftelse på din ordre, pr. e-mail.
   
 4. Du indbetaler beløbet for dit varekøb og tillæg for porto - det samlede beløb fremgår af din ordrebekræftelse og er incl. moms.
  Der indbetales på Nordea reg.nr: 2276 kontonr: 6879-584-599.
   
 5. Når beløbet er registreret indbetalt, sendes din smykkepakke straks - bemærk dog, at ekspeditionstiden er ca. 5 hverdage.

Fragt og leveringsomkostninger
Din smykkepakke sendes med PostDanmark som pakkepost. Det betyder, at pakken er forsikret, så den kan spores og godtgøres, hvis den skulle forsvinde inden du modtager den.
Prisen for forsendelse af pakker i Danmark med forsikring er 70 kr. for varekøb indtil kr. 799,95. Er dit varekøb på kr. 800,- eller derover, er forsendelsen vederlagsfri for dig - med forsendelse til én adresse.

Fortrydelsesret
Ved handel via internettet, yder Prinsesse For en Dag 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du dit køb, skal du underrette Prinsesse For en Dag herom senest 14 dage efter den dag, hvor du modtog dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentligt samme stand og indpakning, som du modtog den. Der skal gøres opmærksom på, at varen skal være ubrugt og ubeskadiget for at kunne returneres.
Vær opmærksom på, at specialdesignede varer, udsalgs- eller tilbudsvarer ikke byttes eller refunderes.

Hvis du ønsker at returnere din vare jf. ovenstående, skal du sende varen retur til Prinsesse For en Dag, med angivelse af ordrenummer, navn, adresse, e-mail-adresse samt bankoplysninger (banknavn, reg.nr. og kontonr.).
Så snart returvaren er modtaget i god stand, bliver beløbet indsat på din konto (købsbeløbet ekskl. forsendelsesomkosninger).
Vær også opmærksom på, at du selv skal afholde de udgifter, der er forbundet med at returnere varen.


Reklamationsret
Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl der kan konstateres på smykket, ved modtagelsen af varen eller inden for 2 år fra modtagelsen. Reklamationsretten gælder i forbindelse med normal anvendelse af smykket.
Reklamationsretten omfatter derimod ikke fejl eller skader der er opstået pga. misvedligehold, uautoriseret indgreb, hårdhændet behandling eller almindelig slitage.
Eventuelle fejl eller mangler på varen skal påråbes til Prinsesse For en Dag inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.

Copyright
Kopiering af varer/designs eller billeder fra Prinsesse For en Dag uden forudgående aftale herom tillades ikke. Hvis kopiering foregår uden forudgående tilladelse forbeholder Prinsesse For en Dag retten til at tage de fornødne retslige skridt mod kopisten.
Kontakt Prinsesse For en Dag pr. mail: mail@prinsesseforendag.dk, såfremt der ønskes aftale om brug af billeder til PR-øjemed eller lignende.